Web Analytics Made Easy - Statcounter

پاندمی کرونا نشان داد که رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی می‌تواند تاثیر بسیار در پیشگیری از ابتلا، بستری و مرگ و میر داشته باشد، اما اکنون با کاهش رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مواجه هستیم و واکسیناسیون هم روند نامناسبی دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، متاسفانه رعایت های بهداشتی به شدت کاهش یافته و استقبال از واکسیناسیون هم با وجود افزایش تعداد شهرهای در وضعیت قرمز و نارنجی بسیار کم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها 25 درصد مردم ماسک می‌زنند این آمار در برخی استان‌ها به زیر 20 درصد هم رسیده است. ماسک و واکسن به عنوان اصلی‌ترین پروتکل‌های کنترل بیماری و جلوگیری از چرخش ویروس در جامعه مطرح می‌شود.

اما در روزهای صعودی آمار ابتلا نامناسب و نقشه کرونایی کشور هم هر هفته با افزایش شهرهای قرمز و نارنجی مواجه شده است. امیکرون نسبت به سویه‌های قبلی مرگ و میر بالایی ندارد اما ابتلای آن 5 تا 6 برابر افزایش پیدا کرده است با این افزایش می‌تواند فشار بسیاری را به مراکز درمانی وارد کند. پاندمی کرونا نشان داد که رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی می‌تواند تاثیر بسیار در پیشگیری از ابتلا، بستری و مرگ و میر داشته باشد. اما اکنون با کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی مواجه هستیم از سویی دیگر بررسی آمارهای اعلام شده از وزارت بهداشت نشان می‌دهد که روند واکسیناسیون هم مناسب نیست وضعیتی که می‌تواند زنگ خطری برای شیوع بیماری در پاییز و زمستان پیش رو باشد به ویژه آنکه فعالیت مدارس و دانشگاه‌ها هم به صورت حضوری خواهد بود.

با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از افت و خیز کرونا جلوگیری کنیم

مدیر واحد مبارزه با بیمار‌های واگیردار مرکز بهداشت استان اصفهان با اشاره به شناسایی ویروس منحوس کرونا از اسفند ماه سال 98، اظهار داشت: موارد ابتلا و شناسایی از طریق آزمایش ترشحات بینی و گلو انجام شد و تا  فروردین ماه موج اول را رقم زد و تیر 99 موج دوم، پاییز 99 موج و به همین ترتیب چند ماه یک بار موج کرونا اتفاق افتاد تا اینکه موج ششم در بهمن 1400 شکل گرفت و سپس در اوایل تیر 1401 با افزایش موارد ابتلا مواجه شدیم.

رضا فدایی افزود: در حال حاضر در موج هفتم کرونا قرار داریم، ویروس کرونا با تغییرات تدریجی که می‌کند به نظر می‌رسد برای ماندن در دراز مدت در جامعه خود را سازگار می‌کند از میزان مرگ و میر و کشندگی کم و به سرایت‌پذیری افزوده می‌شود.

مدیر واحد مبارزه با بیمار‌های واگیردار مرکز بهداشت استان اصفهان با بیان اینکه به مرور ویروس کرونا حالتی مثل سرماخوردگی پیدا می‌کند، گفت: البته این موضوع نشان از کم اهمیت شدن موضوع نیست چرا که هر چه مسری‌تر شود، تعداد بیشتری مبتلا می‌شوند و با افزایش مبتلایان با افزایش بستری و مرگ و میر مواجه می‌شویم.

وی ادامه داد: افت و خیزها در بیماری کرونا وجود دارد و باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی موارد ابتلا و مرگ و میر را به صفر برسانیم،  به نظر می‌رسد کشورهایی که سعی در به صفر رساندن موارد ابتلا دارند، روش جالبی نیست و با نهایت سخت‌گیری‌ها موفق نخواهند شد اما به صفر نزدیک کردن مرگ و میرها می‌تواند راه بهتری باشد.

فدایی تصریح کرد: کرونا وابسته به فصل نیست و سرایت‌پذیری آن به گونه‌ای است که در تمام طول سال حضور دارد و به تدریج رو به سرایت‌پذیری بیشتر حرکت می‌کند و از قدرت کشندگی به ازای هر 100 نفر ابتلا در حال کم شدن است.

مدیر واحد مبارزه با بیمار‌های واگیردار مرکز بهداشت استان اصفهان با اشاره به اینکه می‌بایست با کرونا ویروس زندگی کنیم، اظهار داشت: کرونا بیماری مسری تنفسی است که در افراد با علائمی چون تب، سرفه، بدن‌درد، گلودرد، سردرد و غیره ظاهر می‌شود و بیمار با علائم سنگین بعد از چند روز رو به بهبودی می‌رود.

وی افزود: کرونا در افراد سالمند و بیماران زمینه‌ای می‌تواند خطرساز باشد و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و تکمیل پروسه واکسیناسیون می‌توان از بیماری پیشگیری کرد.

کارنامه یک‌ساله دولت در حوزه سلامت/ از تزریق 160 میلیون دوز واکسن کرونا تا اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاریآمار کرونا در ایران| فوت 56 نفر در شبانه‌روز گذشتهجدید‌ترین اخبار کرونا در ایران| سایه سنگین ویروس دلتا بر سر مردم/ آیا موج هشتم در راه است؟ + نقشه و نمودار

فدایی خاطرنشان کرد: از زمان ساخت واکسن کرونا، تزریق دو دوز واکسن به فاصله یک ماه در نظر گرفته شد ولی با دریافت تعداد بیشتری از مردم به بیماری، مشخص شد ایمنی بدن به ویروس با تزریق واکسن بعد از مدتی افت می‌کند.

مدیر واحد مبارزه با بیمار‌های واگیردار مرکز بهداشت استان اصفهان با بیان اینکه برخی برآوردها نشان می‌دهند تقریبا هر 105 روز میزان پادتن‌ها نصف می‌شود و چاره‌ای جز پیشنهاد دوز سوم نبود، گفت: در نتیجه مقرر شد بعد از 4 تا 6 ماه پس از تزریق آخرین واکسن، یک واکسن دیگر گرفته شود.

وی ادامه داد: با افزایش موارد ابتلا بسیاری از محافل دنیا به این نتیجه رسیدند که بعد از گذشت 6 ماه از تزریق نوبت سوم واکسن کرونا، ممکن است ایمنی افراد افت کند و در نتیجه تصمیم  دوز چهارم برای افراد 18 سال به بالا در کشور گرفته شد.

فدایی تصریح کرد: در تمام مراکز بهداشت استان اصفهان واکسن سینوفارم و پاستوکووک موجود است و شهروندان می‌توانند برای دریافت واکسن مراجعه کنند و سایر واکسن‌ها به علت اینکه هر ویال واکسن تا ظهر باید تزریق شود و در صورت اضافه ماندن، دور ریخته شود به مراکز جامع واکسن کووید تحویل داده شد و در اصفهان 12 مرکز جامع با سبد کامل واکسیناسیون در حال خدمت‌رسانی هستند.

به والدین توصیه می‌شود بچه‌های زیر 18 سال هر چه زودتر در مقابل کرونا واکسینه شوند

مدیر واحد مبارزه با بیمار‌های واگیردار مرکز بهداشت استان اصفهان با اشاره به تصمیم دولت و ستاد ملی کرونا مبنی بر حضوری بودن تمام رده‌های آموزشی در کشور است، اظهار داشت: به والدین توصیه می‌شود بچه‌های زیر 18 سال هر چه زودتر در مقابل کرونا واکسینه شوند و دو نوبت را به فاصله یک ماه تزریق کنند.

وی افزود: استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس و دانشگاه اجباری است و توصیه می‌شود برای حفظ سلامت خود پروتکل‌ها رعایت شود.

به گزارش تسنیم، سویه غالب کرونا در کشور همچنان 4ba   و 5ba  است خوشبختانه سویه جدید امیکرون هنوز در ایران مشاهده نشده البته منحنی روند ابتلا به سمت بالاست و هنوز روندی که در گذشته تجربه کردیم رخ نداده و آمار ابتلاها به بالای 100 هزار نفر در روز نرسیده است.

انتهای پیام/166/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی موارد ابتلا مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۲۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بنابر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آن‌ها عازم سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک را انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

براساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند، علاوه بر این، در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان