Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، شاهین شیرانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بعد از ظهر امروز در جلسه ستاد کرونای استان اصفهان پیرامون آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان اظهار داشت: در هفته‌های اخیر به خصوص هفته گذشته، تعداد بیماران سرپایی و بستری رشد بسیار سریعی داشته و آمار مرگ و میر هم در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری اینکه در دیگر کشورها ابتلا به این ویروس افزایش یافته‌ است، افزود: اکنون بعضا شاهد آمار بیش از ۳۰ فوتی هستیم و امیدواریم که مدت سپری‌شدن این موج، کم‌تر از موج‌‌ سویه دلتا باشد.

شیرانی با یادآوری اینکه در سویه مطرح که یکی از زیرمجموعه‌های سویه امیکرون است، هر فرد مبتلا، به صورت میانگین ۱۸ نفر دیگر را مبتلا می‌کند،عنوان کرد: وضع کرونای ما در جهان نسبت به سایر کشور‌ها مناسب‌تر است اما برای ما یک فوتی هم زیاد است؛ پوشش واکسیناسیون‌مان نیز متوسط مایل به خوب است، میزان مشارکت برای تزریق دز اول واکسن رضایت‌بخش بود اما در دز‌های یادآور مشارکت لازم انجام نشده است.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: میزان رعایت دستورالعمل‌ها به ۸۰ درصد رسیده‌ بود اما اکنون به ۳۵.۸ درصد رسیده‌ است، یعنی تقریبا از هر سه نفر، تنها یک نفر دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت می‌کند که در رأس آن‌ها زدن ماسک است؛ در حال حاضر شهر‌های سمیرم، شهرضا و نطنز در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

وی در خصوص تست‌های تشخیص کرونا و تعداد افراد بستری‌شده یادآور شد: هم‌اکنون ۴۶ درصد از تست‌های تشخیص کرونا مثبت است درحالی که این رقم قبلا ۴.۵ درصد بوده‌‌ است، همچنین تعداد افراد بستری در بیمارستان که قبل از تیر ۶۱ نفر بوده اکنون به ۵۷۳ نفر افزایش یافته‌ است.

شیرانی با اشاره به اهمیت واکسیناسیون بیان داشت: در استان اصفهان مجموعا ۸ میلیون و ۸۱۴ هزار دز واکسن تزریق شده که از این میان تنها ۷۴ هزار دز متعلق به نوبت چهارم تزریق بوده‌ است؛ در استان زیر ساخت برای تزریق روزانه ۱۵۰ هزار دز واکسن وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با یادآوری اینکه ۳۸۵ هزار نفر از اتباع خارجی واکسن دریافت کرده‌اند، تصریح کرد: در استان حدود هزار مرکز واکسیناسیون وجود دارد که عمده آن‌ها در نوبت صبح و مراکز منتخب در نوبت صبح و عصر فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه در مراکز واکسیناسیون هنوز با ازدحام جمعیت مواجه نشدیم اما در صورت استقبال مردم مراکز تجمیعی را دوباره برپا می‌کنیم، ادامه داد: حدود ۲ درصد از جمعیت تحت پوشش نسبت به تزریق دز چهارم اقدام کرده‌اند و لازم است هر ایرانی، حداقل یک دز واکسن تزریق نماید.

شیرانی با تأکید بر اینکه فعلا برای افراد زیر ۱۸ سال، تزریق ۲ دز واکسن کافی است، تصریح کرد: در استان اصفهان در خرداد ماه ۲۲ هزار ،در تیر ماه ۸۷ هزار و در سه روز ابتدایی مرداد ماه ۱۵ هزار دز واکسن  تزریق شده‌ است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان کرد: شرایط سرایت سویه‌ای که در حال پخش است، مانند سویه امیکرون اصلی است و نیاز است با توجه به اینکه هنوز به تپه موج هفتم نرسیدیم و سیر نزولی آغاز نشده است، افراد مسن و بیماران دارای نقص سیستم ایمنی، پیشگیری‌های لازم را صورت دهند.

وی با تأکید بر اینکه در ورود حجاج، کنترل‌های مرزی صورت گرفت، یادآور شد: با توجه به آماری که از حجاج ایرانی به دست ما رسیده، از لحاظ سلامت، یکی از بهترین حج‌ها در طول تاریخ بوده‌ است و از میان حجاجی که به استان اصفهان برگشتند تنها ۷ نفر کرونایی و ۷ نفر مبتلا به آنفلوآنزا شناسایی شدند.

شیرانی  با یادآوری اینکه پیشگیری بهتر از درمان است و بهترین راه پیشگیری، انجام واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است، خاطرنشان کرد: در این ایام مناسبت‌های محرم و صفر، عاشورا و تاسوعای حسینی، اربعین و بازگشایی مدارس را در پیش داریم و نیاز است که برای هریک از رویدادهای پیش رو تمهیدات لازم اندیشیده‌ شود.

انتهای پیام/۶۳۱۲۵/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: امیکرون رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان استان اصفهان دز واکسن هزار دز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۱۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گمرک ایران، محمد رضوانی‌فر رئیس کل گمرک ایران امروز در نشست تخصصی قانون ساماندهی و نظارت بر مبادلات مرزی (کولبری و ملوانی)، گفت: با توجه به اینکه آئین‌نامه اجرایی این قانون از سوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر دستگاه‌های اجرایی در حال تنظیم است، اصلی‌ترین نظرات گمرک در راستای اجرای مطلوب این قانون باید جمع‌بندی و ارائه تا در این آئین‌نامه لحاظ شود.

رضوانی‌فر با اشاره به اینکه توسعه اقتصاد دریا محور، جز سیاست‌های اصلی برنامه هفتم توسعه، جهت‌گیری کلان دولت و از همه مهم‌تر فرمایشات و تأکیدات مقام معظم رهبری است، به عنوان اولین نکته و اقدام در اجرای این قانون، هر اقدام و تصمیم در این حوزه باید متناسب با موضوع توسعه اقتصاد دریا محور باشد.

وی افزود: معیشت و امتیازی که به مرزنشینان و ساحل‌نشینان و ملوانان ذیل رویه‌های مرتبط ارائه می‌شود، به قوت خود باقی است و قرار نیست خدشه‌ای به آن وارد شود.

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه حفظ و رعایت کرامت و عزت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است، اظهار داشت: مرزنشینان و ساحل‌نشینان که به عنوان مرزبانان از مرزهای این آب و خاک صیانت می‌کنند باید امتیازات ارائه شده به آنان در ذیل این قانون در کنار حفظ کرامت و عزت به آنها اعطا گردد.

این مقام مسؤول تصریح کرد: تمام مراحل مرتبط با تصویب و ابلاغ این قانون طی شده است و بررسی‌های لازم نیز در حوزه‌های مختلف از جمله دولت، صحن مجلس و کمیسیون‌های مربوطه انجام شده است و در حال حاضر مکلف به اجرای دقیق و مطلوب آن هستیم.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد شفاف و ضابطه‌مند حتماً به نفع اقتصاد مرزنشینان، مدیران نظارت کننده و اعمال کننده قوانین و مقررات و دستگاه‌های نظارتی است، گفت: در این مسیر و در ذیل اجرای این قانون باید با نظارت‌های سیستمی و کنترل‌های دقیق و استفاده بهتر و دقیق‌تر از سامانه‌ها، قانونمندی و شفافیت در اجرای قانون مرتبط با این رویه را بیش از پیش افزایش دهیم.

رضوانی‌فر خاطرنشان کرد: در مسیر اجرای قانون مبادلات و نظارت بر تجارت مرزی، گمرک با ارائه آموزش‌های لازم به ذی‌نفعان، رویه ملوانی را به یک رویه تجاری استاندارد تبدیل خواهد کرد تا در یک چارچوب و ضوابط معین، امتیازات در نظر گرفته شده در ذیل این قانون به خود ملوانان تعلق گیرد.

به گفته وی همه عایدی‌های حاصل از اجرای این قانون به خود استان‌ها و شهرستان‌های مربوطه تعلق خواهد گرفت و صرف توسعه گمرکات، بنادر، راه‌ها و زیر ساخت‌ها خواهد شد.

رئیس کل گمرک ایران در پایان عنوان کرد: ارائه گزارش‌های دقیق، منظم، یکپارچه، قابل اتکا و همخوان با یکدیگر در خصوص این رویه با در نظر گرفتن ساز و کار مطلوب برای تصمیم‌گیری از دیگر مواردی است که باید مدنظر قرار گیرد. همچنین تمام توافقات استانی و هماهنگی‌ها در این زمینه بایستی با در نظر گرفتن مفاد موردنظر در قانون مبادلات مرزی انجام و اجرایی شود.

کد خبر 6095903

دیگر خبرها

  • رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد