Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@11:40:23 GMT

تمام مراکز تجمیعی واکسیناسیون در اصفهان تعطیل شدند

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۶۱۷۴

تمام مراکز تجمیعی واکسیناسیون در اصفهان تعطیل شدند

گروه استان‌ها-سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از تعطیلی تمام مراکز تجمیعی واکسیناسیون در اصفهان خبر داد و گفت: به علت کاهش مراجعان به مراکز این کار انجام شد و در حال حاضر در مراکز جامع سلامت سبد کامل واکسن‌های کرونا برای چهار نوبت‌وجود دارد. - اخبار استانها -

پژمان عقدک در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان ، با اشاره به تعطیلی تمام مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در کلانشهر اصفهان، اظهار داشت: به علت کاهش مراجعان به مراکز به منظور دریافت واکسن کووید 19 این مراکز تعطیل شدند و در حال حاضر در مراکز جامع سلامت سبد کامل واکسن‌های کرونا در نوبت‌های یک، دو، سه و چهار وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از آنجایی که برای باز نگه داشتن مراکز تجمیعی، فضای فیزیکی، نیروی انسانی، تجهیزات و امکانات نیاز به منابع و هزینه دارند و در شرایط فعلی با توجه به کاهش آمار واکسیناسیون، فعالیت این مراکز ضرورت ندارد و به علت جلوگیری از هدر منابع مراکز تجمیعی تعطیل شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه امکان بازگشایی مجدد مراکز تجمیعی وجود دارد، گفت: در صورت نیاز، وقوع پیک و یا هر علتی که مراجعان افزایش پیدا کنند، دوباره مراکز برای خدمت‌رسانی فعال خواهند شد.

تزریق 26 میلیون واکسن کرونا در تهران/منطقه 4 داغ‌ترین نقطه کرونایی تهران بود 48 درصد مردم استان گیلان هر 3 دوز واکسن کرونا را دریافت کردند تزریق 2 دوز واکسن کرونا به 85 درصد مردم/ ایران جزو 5 کشور برتر جهان در سلول‌های بنیادی

عقدک ادامه داد: کادر بهداشت و درمان و افرادی که ضعف سیستم ایمنی دارند، ضروری است برای دریافت واکسن نوبت چهارم به مراکز جامع سلامت مراجعه کنند ولی به عنوان یک توصیه عمومی هم اعلام شده که بهتر است افراد دیگر نیز برای دریافت نوبت چهارم اقدام کنند.

وی تصریح کرد: متاسفانه حدود 38 درصد افراد در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی دوز سوم را دریافت کرده‌اند  و بنابراین بهتر است آن دسته از افراد هر چه زودتر واکسیناسیون خود را تکمیل کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به واکسیناسیون کودکان 5 تا 12 سال، اظهار داشت: واکسیناسیون این گروه سنی از همان ابتدا به علت حساسیت خانواده‌ها نسبت به واکسن و عوارض آتی پیشرفت خوبی نداشت و در حال حاضر کودکان 5 تا 8 سال حدود 6 تا 7 درصد و کودکان 9 تا 12 سال حدود 13 درصد و میانگین 5 تا 12 سال حدود 10 درصد است که بسیار عدد پایینی است.

انتهای پیام/166/ن

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مراکز تجمیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۶۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان