Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا فدایی گفت: اکثر مردم استان اصفهان نوبت اول و دوم واکسن کرونا را دریافت کردند، اما مشکل اصلی ما در باره دُز سوم است که هنوز حدود ۶۰ درصد از افراد واجد شرایط برای دریافت آن اقدام نکرده‌اند و ما از رسانه‌ها می‌خواهیم که در این زمینه اطلاع رسانی کنند.

اومی گوید رکورد تزریق روزانه بیش از ۸۰ هزار دُز واکسن کرونا در استان در سال گذشته ثبت شده است، که در آن برهه زمانی هنوز بیشتر مردم واکسن را دریافت نکرده بودند و برای تزریق آن مراجعه بسیار بالایی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در حال حاضر از بین مراکز تجمیعی واکسیناسیون فقط مرکز پُل شهرستان در اصفهان فعال است و واکسیناسیون در مراکز بهداشت و جامع سلامت در حال انجام است.

فدایی می‌گوید اختلاف بین استان‌ها در زمینه پوشش واکسیناسیون کرونا در حد صدم و دهم درصد است.

افزایش پوشش واکسیناسیون به این بستگی دارد که افراد واکسن نزده چقدر در امور مختلف مانند مسائل اداری و مسافرت به مشکل برخورد کنند.

در حال حاضر عمده بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌ها از افراد واکسن نزده یا کسانی که واکسیناسیون خود را کامل نکردند، هستند و این موضوع به ضرر خودشان تمام شده است.

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: واکسیناسیون کرونا برای اتباع خارجی به ویژه افغانستانی‌های مقیم استان اصفهان در حال انجام است که اگر اطلاع رسانی مناسبی برای اتباغ افغانستان صورت بگیرد آن‌ها از امور بهداشتی استقبال خوبی می‌کنند و ما به همه آن‌ها خدمات بهداشتی از جمله واکسیناسیون را ارائه می‌کنیم.

فدایی معتقد است از ابتدای امسال تاکنون با وجود بررسی‌ها و نمونه‌گیری‌های انجام شده، مورد خاص و مثبت قطعی ابتلا به سُرخک در استان نداشتیم.

بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، پوشش واکسیناسیون نوبت اول کل جمعیت استان حدود ۸۶ درصد، نوبت دوم حدود ۷۷ درصد و نوبت سوم حدود ۳۸ درصد است.

پوشش واکسیناسیون نوبت اول کل جمعیت ۱۲ تا ۱۸ سال استان اصفهان، حدود ۸۳ درصد و نوبت دوم حدود ۷۱ درصد و نوبت اول کل جمعیت ۹ تا ۱۱ سال حدود ۱۲ درصد و کل جمعیت ۵ تا ۸ سال حدود ۵ درصد است.

استان اصفهان بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان دارد.


منبع:ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا بستری بیماران کرونایی پوشش واکسیناسیون استان اصفهان نوبت اول کل جمعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۰۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰۰۰ کمبود ماما در مقابل ۳۰۰ مجوز استخدام

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه محمدبیگی، افزود: متأسفانه کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده است و منجر به استهلاک، خستگی کادر مامایی شده است و همین مسئله عاملی بر کاهش کیفیت کار ماماها در کشور است.

وی گفت: مامایی یکی از مشاغل ارزنده در جهان هستی است، رشته مامایی به دلیل اینکه سلامت مادر و کودک را به ارمغان می‌آورد بسیار ارزشمند است، ارتقای سلامت مادران و کودکان، ترویج فرزندآوری و تغذیه به واسطه شیر مادر، جلوگیری از مرگ مادر، کودک و آموزش مراقبت‌های دوران بارداری معمولاً به واسطه این گروه حساس رشته پزشکی انجام می‌پذیرد.

محمدبیگی با اشاره به کاهش جمعیت ایران در سال‌های آینده، افزود: ایران تنها کشور دارنده جایزه کاهش جمعیت در جهان است، در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده، یعنی به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ متأسفانه به دلیل کمبود ماما در بیمارستان‌های کشور این بند قانونی اجرایی نمی‌شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس، با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، اظهار داشت: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت تنها حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، چرا باید میزان جذب و استخدام ماما به رغم نیاز کشور کم باشد.

کد خبر 6096249 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • ۹۰۰۰ کمبود ماما در مقابل ۳۰۰ مجوز استخدام
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان