Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد زینلیان، روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مراکز تجمیعی واکسیناسیون در استان با استفاده از نیروهای داوطلب یا نیروهای مراکز بهداشت و جامع سلامت که خدمات مراقبت سلامت به مردم ارائه می‌کردند، فعال بود اما با کاهش حجم مراجعه مردم بمنظور تزریق واکسن، دیگر ضرورتی برای فعالیت این مراکز نیست و کار واکسیناسیون در مراکز جامع سلامت در همه شهرستان‌ها ادامه می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه فضای مراکز تجمیعی نیز متعلق به خود دانشگاه علوم پزشکی نبود و کاربری‌های دیگر داشت، اظهار داشت: اکنون که میزان مراجعه مردم برای واکسن کرونا کاهش یافته، نیازی نیست که نیروهای بهداشت ما در مرکزی که مراجعه‌کننده ندارد، مستقر باشند.

زینلیان با تاکید براینکه مراکز جامع سلامت موجود در استان اصفهان براحتی پاسخگوی مراجعه کنندگان برای واکسن کرونا هستند، اضافه کرد: در زمان حاضر سبد کامل واکسن‌های کرونا در تعدادی از مراکز جامع سلامت مُنتخب استان موجود است و مردم می‌توانند برای دریافت واکسن به آنها مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در شهرستان اصفهان هشت مرکز جامع سلامت مُنتخب برای واکسیناسیون مشخص شده است، ادامه داد: در زمان حاضر یک مرکز تجمیعی (پل شهرستان) در کلانشهر اصفهان فعال است اما بزودی تعطیل خواهد شد.

معاون فنی مرکز بهداشت اصفهان گفت: در سایر شهرستان‌ها نیز حداقل یک مرکز جامع سلامت مُنتخب که همه انواع واکسن‌های کرونا را دارد مشخص شده است که در برخی از شهرستان‌های بزرگ به ۲ مرکز می‌رسد.

وی افزود: سایر مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش مراکز بهداشت شهرستان اصفهان نیز هر روز واکسن های سینوفارم و پاستوکووک را با مدیریت جلوگیری از هدررفت(پِرت) تزریق می‌کنند.

زینلیان تصریح کرد: اگر میزان مراجعه مردم به مراکز منتخب واکسیناسیون کووید-۱۹ افزایش یافت و شرایط تغییر کرد آنگاه در باره برنامه کار مراکز مجددا اطلاع رسانی می شود.

وی با اشاره به اینکه تزریق دُز سوم واکسن در استان اصفهان از ۴۰ درصد فراتر نرفته است، اضافه کرد: از واکسیناسیون کودکان زیر ۱۱ سال نیز استقبال خوبی نشده است.

وی در باره اینکه آیا برای تزریق دُز چهارم واکسن کرونا به افراد عادی در اصفهان، تصمیمی گرفته شده است، توضیح داد: در باره این موضوع باید ستاد ملی مقابله با کرونا مُصوبه‌ای صادر و ابلاغ کند که تاکنون چنین موضوعی در استان اصفهان مطرح نبوده است.

به گزارش ایرنا، سال گذشته در مجموع حدود ۴۰ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در استان اصفهان فعال بود که از میان آن نزدیک به ۱۰ مرکز در کلانشهر اصفهان وجود داشت.

بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، پوشش واکسیناسیون نوبت اول کل جمعیت استان حدود ۸۶ درصد، نوبت دوم حدود ۷۷ درصد و نوبت سوم حدود ۳۷ درصد است.

پوشش واکسیناسیون نوبت اول کل جمعیت ۱۲ تا ۱۸ سال استان اصفهان، حدود ۸۳ درصد و نوبت دوم حدود ۷۱ درصد و نوبت اول کل جمعیت ۹ تا ۱۱ سال حدود ۱۲ درصد و کل جمعیت پنج تا هشت سال حدود ۵ درصد است.

استان اصفهان بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان دارد.

کلانشهر اصفهان حدود ۲ میلیون نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها اصفهان واکسن کرونا بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان واکسن کرونا بهداشت و سلامت اصفهان واکسن کرونا بهداشت و سلامت مراکز جامع سلامت استان اصفهان جامع سلامت م واکسن کرونا کل جمعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۵۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد

قائم مقام دبیرکل خانه کارگر گفت: مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد که زنجان هم یکی از آنهاست.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان؛ حسن صادقی امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در مراسم افتتاح خانه کارگر زنجان به موضوع افزایش حقوق کارگران و انتقاد از نحوه افزایش دستمزد کارگران، اظهار کرد: یکی از موضوعات مورد توجه خانه کارگر در کنار دفاع از حقوق کارگران، موضوع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی است که از مطالبات جدی این تشکل است.

وی با اشاره به خدمات و فعالیت‌های خانه کارگر برای تأمین امکانات رفاهی جامعه هدف، اضافه کرد: همه تلاش خانه کارگر مبنی بر مطالبه حقوق کارگران است که این مطالبه‌گری با حفظ خطوط قرمز دنبال می‌شود.

قائم مقام دبیرکل خانه کارگر با اشاره به اینکه خانه کارگر همواره حرف خود را در دفاع از کارگران زده و خطوط قرمز خانه کارگر نیز فقط «مقام معظم رهبری» و نظام بوده است، اضافه کرد: برای این تشکل فقط نگاه دولت‌ها به قشر کارگر اهمیت داشته است و بس! وگرنه خانه‌کارگر؛ چوب خورده دولت‌ها بوده و بسیاری از افرادش محاکمه شده‌اند.

وی با اشاره آموزش‌های کوتاه‌مدت و آموزش دانشگاهی و ارائه خدمات حقوقی در راستای خدمت رسانی مطلوب به اعضای تحت پوشش بر لزوم توسعه خدمات تفریحی و رفاهی به اعضا تاکید کرد و گفت: رایزنی‌ها برای توسعه مراکز خدمات رسان تفریحی در سرتاسر کشور را ادامه خواهیم داد که قطعاً زنجان نیز یکی از استان‌های هدف گردشگری خواهد بود.

وی با اشاره در ادامه این مراسم دبیر اجرایی خانه کارگر استان زنجان نیز با بیان اینکه حدود ۲۰ هزار نفر در استان زنجان عضو مستقیم تشکیلات خانه کارگر هستند، تصریح کرد: با احتساب خانواده اعضای خانه کارگر زنجان، در مجموع بیش از ۵۰ هزار نفر در استان با این تشکیلات در ارتباط هستند.

اصغر نجاری با توضیح اینکه تحویل زمین ۴۰۰ مترمربعی برای احداث خانه کارگر پس از شش سال پیگیری در دولت سیزدهم محقق شد، افزود: پیش‌بینی می‌شود ساختمان خانه کارگر استان تا حدود سه سال آینده در صورت تأمین اعتبارات به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 750121

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • آغاز ساخت مرکز جامع خدمات سلامت روستای خطایان
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان